Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden

MultiFlexx is in 1994 opgericht door een enthousiaste groep mensen met een functioneel ongenoegen over de btw-kwestie. We vonden het onterecht dat organisaties die waren vrijgesteld van btw bij de inhuur van flexkrachten 19% duurder uit waren dan hun btw-plichtige collega’s. Daarom bedachten wij nieuwe concepten en nieuwe werkwijzen. 

Met onze jarenlange ervaring beschikken we over een uitzonderlijk groot netwerk in de profit- en non-profitsector. De uitzendmarkt kennen wij als geen ander. Voortdurend werken we aan het vervolmaken van alles rond inleenprocessen en onze backoffice. Telkens weer oplossingen op maat bedenken stemt onze klanten tevreden en houdt ons werk spannend.

Wij betalen ons zelf uit de gerealiseerde en gegarandeerde besparingen. MultiFlexx ontwikkelt zich voortdurend en is er altijd op uit om nieuwe besparingen voor u te realiseren. Het profijt voor onze klanten is niet eenmalig. Onze manier van werken werpt jarenlange vruchten af. Vandaar dat onze klantrelaties duurzaam en bestendig zijn. Daar zijn we trots op.

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 30
Contact opnemen