Meer daden, minder woorden

MultiFlexx International; scherp op risico’s

Door economische groei, open grenzen en vergrijzing neemt de internationalisering van arbeid toe. Overal, zelfs binnen de EU, gelden andere regels. Het is van cruciaal belang dat u uw flexkrachten uit het buitenland volgens de laatste regels en vergunningseisen inzet. En dat u de regels in het buitenland opvolgt als u voor een project daar flexkrachten inhuurt. 

Wij adviseren over de flexibele inzet voor projecten in én buiten Europa. En over de inzet van buitenlandse werknemers in Nederland. Wij zijn erkend referent voor kennismigranten en geven advies over rechtmatige inzet, ook volgens de WagwEU. De ervaring leert dat het volgen van de regels en eisen niet correct gebeurt. Oorzaak is de complexe en voortdurend veranderende regelgeving op fiscaal en arbeidsrechtelijk gebied. De Belastingdienst, de Inspectie SZW en de IND draaien overuren en bij een controle loopt u grote financiële risico's. Door de administratieve afhandeling van buitenlandse flexinzet aan ons uit te besteden, wordt u gevrijwaard van al deze risico's. Ook kunnen we de dossiers van uw buitenlandse werknemers beheren. 

De aanleg van die dossiers gebeurt dan volgens alle wettelijke bepalingen (zoals vergunningen, loonberekeningen en werkgeverslasten). Wij zorgen dan dat buitenlandse flexkrachten pas starten als we alle documenten in huis hebben die controlerende instanties willen zien. Met onze geautomatiseerde controles signaleren wij tijdig wanneer bijvoorbeeld een vergunning verloopt. En de Belastingdienst kan bij ons direct alle benodigde informatie opvragen. Natuurlijk zorgen wij voor de goedkoopste oplossing, afgestemd op uw situatie.  

Nieuws

Meer weten?

Carlo Hoogsteder helpt u graag op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 verder.

c.hoogsteder@multiflexx.nl
+31 6 46270569
Linkedin
Carlo Hoogsteder