Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden

Wilt u kennismigranten inschakelen om goede prestaties te kunnen blijven leveren op een gespannen arbeidsmarkt? 

Dan is het essentieel voor uw organisatie, uw klanten én deze internationale experts, dat u dit op de juiste manier snel en goed regelt. MultiFlexx International is uw ervaren partner voor zorgeloze werving, selectie en inhuur van kennismigranten. 

Vijf voordelen voor u 

1. MultiFlexx International is een betrouwbare partner en erkend referent bij de IND (Cert. nr. 2059256).
2. U profiteert van werving en selectie via ons internationale netwerk.
3. U kunt zorgeloos aan de slag dankzij de rechtmatige inzet van kennismigranten.
4. Bedrijfsjuristen met kennis over en ervaring met internationale arbeid nemen uw administratieve en juridische verplichtingen uit handen.
5. U en uw internationale medewerkers krijgen steeds actueel juridisch en fiscaal advies. We begeleiden kennismigranten bij aankomst en tijdens hun verblijf in Nederland.

Erkend referent bij IND 

Alleen een erkend referent mag een kennismigrant in dienst nemen. MultiFlexx is erkend referent bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). We maken gebruik van de versnelde procedure bij de IND en hebben daar een vast aanspreekpunt. Het vraagt veel tijd, geld en expertise om erkend referent te worden. Wij bieden u de mogelijkheid om met kennismigranten te werken, zonder dat u zelf erkend referent hoeft te zijn. Zo bespaart u tijd, kosten en moeite.

Toegang tot een groot internationaal netwerk 

MultiFlexx International verschaft uw organisatie toegang tot een groot internationaal netwerk. Dankzij dit netwerk en zorgvuldige werving en selectie bieden wij passende oplossingen voor sectoren met (voorspelbare) schaarste. Onze kennismigranten voldoen aan hoge eisen op het gebied van werkervaring, certificering en diploma’s.  Voordat zij voor u aan de slag kunnen én mogen gaan, moet u voldoen aan complexe wet- en regelgeving en veeleisende IND-procedures doorlopen. Ook hiervoor is MultiFlexx International uw betrouwbare partner.

Rechtmatige inzet en verantwoord dossierbeheer 

MultiFlexx International heeft kennis over en jarenlange ervaring met rechtmatige inzet van internationale arbeidskrachten. Ook de administratieve afhandeling van de inzet van kennismigranten kunnen we van u overnemen, zodat u gevrijwaard bent van alle financiële risico’s van onrechtmatige inzet. De basis is een ‘waterdicht’ en compleet dossier van iedere internationale arbeidskracht. Hierin treft u de vergunningen, loonberekeningen en werkgeverslasten. MultiFlexx International zorgt dat kennismigranten pas starten als alle documenten in huis zijn die controlerende instanties eisen. Met onze geautomatiseerde controles signaleren wij tijdig wanneer een vergunning of document verloopt. Bovendien kan de Belastingdienst bij een controle direct alle benodigde informatie bij ons opvragen. Daarbij zorgen wij altijd voor de voordeligste oplossing, afgestemd op uw situatie. 


  • Voor alle typen aanvragen 

    Voor verschillende aanvragen en vergunningen gelden vaak verschillende procedures. Bekende voorbeelden zijn overplaatsing binnen een onderneming (richtlijn Intra CorporateTransferees (ICT) 2014/66/EU), het zelf regelen van een verblijfsvergunning (voor een jaar) door hoogopgeleiden (Zoekjaar hoogopgeleiden) en een flexibele procedure om buitenlandse arbeidskrachten tijdelijk naar Nederland te halen (regeling internationaal handelsverkeer). Elke richtlijn en regeling heeft weer eigen ‘kleine lettertjes’. Wij adviseren u hierover op maat én kunnen de procedure voor u volgen of uitvoeren. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en binnen de marges van de regeling opereert.

  • Exclusieve samenwerking  

    MultiFlexx International is de brug tussen de westerse vraag en het oosters aanbod van hoog opgeleide technisch arbeidskrachten. Wij werken bijvoorbeeld exclusief samen met een partner uit de Filipijnen. Onze partner is geregistreerd bij de Philippines Overseas Employment Administration (www.poea.gov.ph) en heeft meer dan 40 jaar ervaring in rechtmatige inzet van Filipijns personeel. Zij zijn verantwoordelijk voor meer dan 100.000 contracten in 220 verschillende functies over de hele wereld. MultiFlexx en haar Filipijnse partner bieden Nederland en Europa ervaren technici als piping engineers, construction engineers, electric engineers, mechanical engineers en bijvoorbeeld geotechnical engineers. Verder hebben wij agenten in India, Maleisië, Indonesië en Singapore. 

  • Voorfinanciering

    Wilt u nog minder zorgen? Dan bieden we u ook de mogelijkheid van voorfinanciering van uw internationale arbeidskrachten. Wij betalen hen volgens afspraak op tijd uit en u krijgt voor alle kosten één overzichtelijke factuur. 

Wet- en regelgeving en internationale verdragen en omstandigheden veranderen snel. 

Ons team is op de hoogte van deze ontwikkelingen en zorgt dat de kennismigrant altijd rechtmatig ingezet kan worden.

Onze werkwijze in vier stappen:

1. U doet een aanvraag voor een kennismigrant bij MultiFlexx International.

2. Wij verzorgen een zorgvuldige werving en selectie.

3. Na uw goedkeuring van de voorgestelde kennismigrant starten wij de procedure bij de IND.

4. Wij begeleiden de kennismigrant bij aankomst en tijdens zijn verblijf in Nederland.

Download hier de folder! 

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 30
Contact opnemen