Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden

Voor alle typen werknemers

Payrolling betekent dat u de salarisadministratie en het werkgeverschap uitbesteedt. Wij adviseren over rechtmatige inzet van het fasesysteem en opvolgend werkgeverschap. Wij zijn verantwoordelijk voor arbeidsrechtelijke risico’s en ziekmeldingskosten. Uw kandidaat krijgt bij ons een arbeidsovereenkomst, maar blijft exclusief werkzaam bij uw organisatie. Het arbeidsvoorwaardenpakket wordt in nauw overleg met u opgesteld, conform de juiste cao en wettelijke verplichtingen. 

MultiFlexx zorgt verder voor de salarisadministratie, de afdracht van werkgeverspremies en sociale lasten, reservering en afdrachten van vakantiegeld en pensioen, administratie rond ziekmelding en tijdige en juiste uitbetaling van het salaris. Onze payrolling is voor elke organisatie geschikt. Procesmatig kunnen wij alle typen flexwerkers voor u verwerken. De unieke kostprijs en lage overheadkosten leiden tot besparingen voor al onze partners. Payrolling is geschikt voor uitzendkrachten, gedetacheerden, vakantiekrachten, freelancers, specialisten in loondienst en buitenlandse flexkrachten.

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 30
Contact opnemen