Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden
Scroll naar beneden

‘In de complexe organisatie van onze onderwijsinstelling zorgt MultiFlexx voor de juiste inzetvorm van alle flexibele functies en realiseert grote besparingen voor ons’

Naar MultiFlexx Onderwijs

SPIE Nederland, technische dienstverlener op het vlak van energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties.

‘Door de dienstverlening van MultiFlexx voor onze inzet van Nederlandse en buitenlandse flexkrachten en leveranciers, houden wij grip op financiële en juridische risico’s’

Naar MultiFlexx Techniek

RET, ov-bedrijf

‘MultiFlexx houdt, door haar kennis en proactieve dienstverlening, de organisatie en kosten van onze flexibele schil op de rails’

Naar MultiFlexx Zakelijke dienstverlening

Veiligheidsregio Rotterdam

‘Al jaren op rij vervult MultiFlexx de werkgeversrol van onze strandwachten tijdens het zomerseizoen. Hierdoor kunnen wij ons concentreren op de veiligheid van burgers’

Naar MultiFlexx Zakelijke dienstverlening

‘Dankzij MultiFlexx maken wij ons geen zorgen over de steeds wisselende wetgeving rondom flexibele arbeid in binnen- en buitenland’

Naar MultiFlexx International
 • Zorgeloos aan de slag, dankzij rechtmatige inzet

  Zorgeloos aan de slag, dankzij rechtmatige inzet

  Wij richten het proces zo voor u in dat u niet wakker hoeft te liggen van ketenaansprakelijkheid en Europese aanbestedingsregels. Of van onrechtmatige inzet van uw flexkrachten.

 • Voorfinanciering van flexibele arbeid

  Voorfinanciering van flexibele arbeid

  Uitbetaling van loon en/of facturen binnen tien dagen. Zo voorkomt u onrust op de werkvloer en onvrede over late betalingen.

 • Kosten besparen op flexibele arbeid

  Kosten besparen op flexibele arbeid

  Door het proces rond flexibele arbeid te optimaliseren, bespaart u tijd én kosten. Per verwerkt uur ziet u die besparing direct terug in een lager factuurtarief. 

 • Inzicht in uw flexibele schil

  Inzicht in uw flexibele schil

  Gemak dient de mens, maar u houdt terecht graag overzicht en grip op al uw flexibele personeel. Dat lukt uitstekend met de MultiFlexx-managementrapportage. 

Van flexkracht naar flexvermogen

Maakt uw organisatie gebruik van flexibele arbeidskrachten? Kost de organisatie daarvan u meer tijd en energie dan u zou willen? Dan kunnen wij u goed van dienst zijn.

MultiFlexx is gespecialiseerd in de organisatie en beheersing van het totale inhuurproces. Met onze inzet bespaart u op uw kosten voor al uw flexibele arbeid. En krijgt u grip en overzicht op de inhuur. U kunt zich blijven richten op uw kerntaken en doen waar u goed in bent. Dat is precies wat wij ook doen.

MultiFlexx was de eerste Managed Service Provider voor flexarbeid in Nederland. Wij adviseren en begeleiden het hele proces rond inhuur van uitzendkrachten, gedetacheerden, zzp’ers, IB-47-ers, vrijwilligers en stagiairs. En voeren dit feilloos voor u uit, toegesneden op uw organisatie en uw vraag. Dankzij onze kennis en ervaring in combinatie met maatwerk rendeert uw flexibele inzet optimaal.

Besparing zonder risico’s 

Wij realiseren kosteloos aanzienlijke besparingen bij bedrijven of organisaties met veel flexkrachten. Die besparing is gegarandeerd vanaf de eerste dag. Onze concepten hebben geen impact op uw bestaande processen. U kunt gewoon zaken blijven doen met uw vertrouwde leveranciers van deskundig personeel. Met de benodigde informatie doen wij uw werk. Met ons flexmanagement en beheer besparen onze klanten, in de publieke en private sector, tussen de 3 en 16% van de totale kosten van flexibele arbeid. Ook hier geldt: hoe groter het volume, hoe groter de besparing. Door onze ervaring en specifieke programma’s bespaart u niet alleen, maar vermindert u ook  juridische risico’s.

Rust op de werkvloer 

MultiFlexx kan ook de volledige inzet van uw flexibele arbeid (voor)financieren. Al uw flexkrachten en/of leveranciers ontvangen hun loon binnen één week of krijgen hun factuur betaald binnen tien dagen. Hiermee heeft u rust op de werkvloer en geen onvrede over late betalingen. Uw flexkrachten kunnen zich volledig op hun werk focussen en willen graag voor uw organisatie werken. Ook ontstaat hierdoor de mogelijkheid van budgetfinanciering. Deze financiering is toepasbaar op elke flexvorm binnen uw organisatie en kan na een positieve creditcheck worden uitgevoerd.      

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 00
Contact opnemen