Meer daden, minder woorden

De zorg gaat altijd door...

De zorg gaat altijd door, ook tijdens vakanties, een griepepidemie of feestdagen. De inzet van flexibel personeel is dan ook inherent aan uw werk. Daarnaast worden incidenteel mensen ingehuurd om bijvoorbeeld activiteiten te organiseren. Onze zorg is dat uw flexkrachten renderen. Wij brengen u in contact met leveranciers in uw branche die tegen het juiste tarief gekwalificeerde flexkrachten in huis hebben. Vervolgens beheren

wij deze krachten, waarbij u kunt profiteren van ons BTW-besparingsconcept. Ook zzp’ers en vrijwilligers moet u volgens de laatste wet- en regelgeving inzetten en uitbetalen. Wij helpen u grip te houden op deze incidentele inzet en volgen nauwgezet of dat rechtmatig gebeurt. Zo riskeert u geen boetes of imagoschade.

Ontdek de wereld van efficiënt plannen.

MultiFlexx biedt u naast de al bestaande dienstverlening vanaf heden ook optimalisatie van de planning aan. Dit bieden wij u aan via Fleks. Deze succesvol toegepaste service in de zorg toont aan hoe de flexibele capaciteit (zzp'ers en uitzendkrachten) optimaal ingezet kan worden.  Wilt u meer weten? klik dan hier.

Nieuws

Meer weten?

Jacqueline l'Istelle-Leerdam helpt u graag op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 verder.

j.l.istelle@multiflexx.nl
+31 6 12811494
Linkedin
Jacqueline l'Istelle-Leerdam