Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden

Regie over de volledige planning van de flexibele schil.

MultiFlexx biedt u naast de al bestaande dienstverlening vanaf heden ook optimalisatie van de planning aan. Deze succesvol toegepaste service in de zorg toont aan hoe de flexibele capaciteit (zzp'ers en uitzendkrachten) optimaal ingezet kan worden. Dit geldt voor zowel de zorginstelling als het zorgbemiddelingsbureau. Het optimaliseren van de planning biedt extra voordelen: door bekende flexkrachten efficiënter in te plannen, werken zij productiever. Daarnaast neemt de kwaliteit van de zorg toe door minder wisselende gezichten voor de zorgbehoevenden. Dit levert een kostenvoordeel op voor elke opdrachtgever in de zorg, een inzetvoordeel voor elke flexkracht en niet in de laatste plaats een kwaliteitsvoordeel voor elke zorgbehoevende. Met behulp van het onafhankelijke en bewezen platform Fleks, plant u binnenkort snel en eenvoudig al uw flexwerkers in. Deze succesvol toegepaste service in de zorg toont aan hoe de flexibele capaciteit (zzp'ers en uitzendkrachten) optimaal ingezet kan worden.

Ontdek de wereld van efficiënt plannen:

1. Neem het heft in eigen handen: u bent niet langer afhankelijk van de verschillende vormen van communicatie die bemiddelingsbureaus gebruiken. Door deze service beheert u zowel uw interne als externe flexschil binnen één platform.

2. Flexibiliteit: u kunt sneller en eenvoudiger reageren op ad hoc diensten en verschuivingen binnen uw planning.

3. Efficiëntie en kostenbesparing: u kunt plannen op basis van beschikbaarheid. Benut optimaal uw interne flexpool en zet daarna eenvoudig openstaande diensten uit naar uw externe flexpool.

Een extra of nieuw software systeem kan spannend zijn. U vraagt zich af of het wel werkt voor uw zorginstelling. Werken uw medewerkers er wel op de juiste manier mee? Verliest u geen informatie bij het overzetten van data?

Wij nemen deze zorgen bij u weg. Samen richten we de Fleks omgeving in, importeren we alle data en trainen wij uw planners. In een mum van tijd maken een gecompliceerde planning en frustratie plaats voor eenvoudig plannen & plezier, met alle voordelen van dien. Kortom: de kosten gaan omlaag en de kwaliteit gaat omhoog.

Heeft u interesse? Plan dan nu een demo in.

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 30
Contact opnemen