Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden
2 februari 2024, 00:00
David van Oord

Dit is niet alleen een bewijs van toewijding maar ook een viering van de voortreffelijke inzet op het gebied van administratie, financiën, en personeelsbeleid.

Het SNA-keurmerk, uitgereikt door de Stichting Normering Arbeid, is een prestigieuze erkenning binnen de uitzendbranche. Het symboliseert niet alleen naleving van wettelijke verplichtingen, maar ook een toewijding aan zorgvuldigheid bij het omgaan met uitzendkrachten, strikte naleving van wet- en regelgeving, geordende administratie, doordachte interne processen en een uitstekende klachtenafhandeling.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het SNA-keurmerk: het is een kwaliteitsstempel dat aantoont dat MultiFlexx niet alleen betrouwbaar is maar ook voldoet aan de hoge normen van de NEN 4400-norm. Hierbij worden bedrijfsprocessen grondig geïnspecteerd volgens de Nederlandse Norm, wat resulteert in het verdiende SNA-keurmerk.

Dit feestelijke moment markeert niet alleen een herbevestiging van de toewijding van MultiFlexx aan kwaliteit, maar ook de garantie aan opdrachtgevers dat ze samenwerken met een MSP dat uitblinkt in professionaliteit en betrouwbaarheid.

Terug naar overzicht


Verder lezen?

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 00
Contact opnemen