Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden
7 februari 2024, 00:00
David van Oord

Dit is niet alleen een bevestiging van onze onverminderde toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu, maar ook een viering van onze voortreffelijke prestaties op het gebied van personeelsbeleid en risicobeheer.

Het VCU-certificaat, uitgereikt door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid, staat bekend als een waarborg voor kwaliteit en veiligheid binnen de uitzendsector. Het vertegenwoordigt onze inzet om te voldoen aan de strenge normen en richtlijnen op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer, voor diegenen die via ons worden ingezet bij opdrachtgevers.

Dit bijzondere moment onderstreept niet alleen onze voortdurende inspanningen om de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit te handhaven, maar biedt ook een geruststellende garantie aan onze opdrachtgevers dat ze samenwerken met een MSP die excelleert in veiligheid, gezondheid en professionaliteit.

Terug naar overzicht


Verder lezen?

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 00
Contact opnemen