Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer daden, minder woorden
16 februari 2024, 00:00
David van Oord

Het 'fiscaal kader zzp zorg', dat deze week gepubliceerd zou worden, is uitgesteld omdat werkgevers, ministeries en de Belastingdienst het nog niet eens zijn over de regels omtrent het werken met zzp'ers in de zorg.

Ondanks de gezamenlijke inspanningen om schijnzelfstandigheid aan te pakken, blijkt er op dit moment nog onvoldoende consensus voor het uitbrengen van het fiscaal kader in de huidige vorm. De zorgsector staat voor een complexe uitdaging waarbij alle betrokken partijen intensief overleggen om tot passende oplossingen te komen.

Het is van cruciaal belang om duidelijkheid te scheppen in deze situatie, aangezien het aantal zzp'ers in de zorg blijft stijgen en er nog steeds veel onduidelijkheid heerst over de regels. Een fiscaal kader zou een stap in de goede richting zijn om hier meer helderheid in te brengen en schijnzelfstandigheid effectief aan te pakken.

Laten we de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen en hopen op een spoedige oplossing voor deze uitdagingen in de zorgsector.

Terug naar overzicht

  • Schijnzelfstandigheid
  • Zorgsector
  • FiscaalKaderZZPZorg

Verder lezen?

Zorgeloos van flexkracht naar flexvermogen door kennis, maatwerk en Rotterdamse daadkracht. Bent u toe aan minder woorden en meer daden?

+31 (88) 245 87 00
Contact opnemen