Actions speak louder than words
8 mei 2020, 00:00
Florian van Dijk

Beste relatie van MultiFlexx,            

Het zijn vreemde tijden en we zien en spreken elkaar minder vaak dan normaal. Het is mede daarom dat wij u met deze nieuwsbrief willen informeren over de huidige gang van zaken met betrekking tot een aantal onderwerpen.

Volledige dienstverlening

Sinds de afkondiging van de beperkende maatregelen op 15 mei heeft MultiFlexx voor al haar medewerkers thuiswerkplekken ingericht om zo veel als mogelijk thuis te kunnen werken. Hiermee loopt iedereen minder risico om besmet te raken, maar ook om anderen te besmetten. Elke afdeling is bezet en onze dienstverlening draait zoals u van ons gewend bent. De meeste vragen worden echter per mail afgewikkeld waardoor het antwoord misschien iets langer kan duren. Alle betalingen aan flexkrachten gaan gewoon en tijdig door: zo leveren ook wij onze bijdrage aan de continuïteit van de activiteiten bij onze klanten èn de economie. 

Corona-afdeling Erasmus MC

Door een gezamenlijke inspanning met 1 van onze gewaardeerde leveranciers zijn wij erin geslaagd om de afgelopen maand 26 verpleegkundigen te plaatsen en in te werken voor werkzaamheden op de Corona-afdeling van het Erasmus Medisch Centrum. Wij zijn er zeer trots op om ook op deze manier een kleine bijdrage te hebben geleverd aan de bestrijding van het virus. 

Rechtmatige inzet wederom bevestigd

De afgelopen maanden zijn al onze certificaten die bijdragen aan de rechtmatige inzet van flexkrachten bij onze klanten verlengd. De NEN 4400-1 audit is digitaal en glansrijk doorlopen en het VCU-certificaat is weer verlengd met een jaar. 

Top 8% bedrijven wereldwijd

Ook ECOVADIS heeft ons voor het 3e jaar op rij gewaardeerd met de 'Gold Medal' voor CSR beleid. Hiermee behoren wij tot de top 8% bedrijven wereldwijd met een dergelijke waardering. Ecovadis formuleert en beoordeeld wereldwijd het CSR-beleid van aangesloten organisaties en MultiFlexx is beoordeeld op onder andere arbeidsomstandigheden, milieuaspecten, verantwoord energiegebruik en afvalrecycling. Ook worden onze medewerkers continu getraind op integer handelen en 'fair business practices'. Wij hechten belang aan een duurzame samenwerking met onze relaties en daarmee draagt bovenstaande waardering ook kwalitatief bij aan het CSR beleid van onze klanten.

Internationaal opstarten

Ofschoon het reizen momenteel niet mogelijk is heeft MultiFlexx de business-line voor Kennismigranten verder ontwikkeld. Hiermee staan wij helemaal klaar voor onze klanten met moeilijk vervulbare vacatures (techniek en IT) zodra 'het slot weer van de deur gaat' en reizen weer mogelijk is. 

Bent u klaar voor alle opdrachten die bij de opstart van de economie weer binnenstromen? Op multiflexx.nl/kennismigranten vertellen wij hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Verbeterde zorg

De kranten, radio en televisie hebben ons dagelijks bericht over de Zorg in Nederland. Over de uitdagingen die onder druk van het Corona-virus groter werden. Over de punten die tijdens en na de Corona-tijd verbeterd kunnen en moeten worden, zoals bijvoorbeeld minder wisseling van flexibel personeel op de werkvloer. Verbeteringen waar MultiFlexx Zorg altijd al mee bezig is. Wij rollen op dit moment de nieuwe planningstool FLEKS uit. Dit is gratis voor onze opdrachtgevers. Onze afdeling Zorg verbetert en verduurzaamt daarmee de inzet van flexkrachten in de Zorg. We dragen hiermee bij aan zowel verhoging van de kwaliteit van de geleverde Zorg als aan grotere besparingen. 

Verbetering dienstverlening aan flexkrachten

Het verbeteren van onze dienstverlening zit in onze DNA. Zo hebben we ook geïnvesteerd in verdere digitalisering van het proces om flexkrachten sneller te kunnen voorzien van hun contracten. Door onze groei werd het lastiger om de duizenden contracten snel en compleet aangeleverd te krijgen. Door nieuwe digitale toepassingen kan ook de betaaltermijn van al onze zzp'ers ingekort worden. Met deze laatste ontwikkelingen maken wij een grote verbeterslag in onze dienstverlening en zijn we weer klaar voor de verdere ontwikkeling en groei van ons bedrijf.

Borgen van de opstart van Nederland

Nederland gaat weer open. Op woensdagavond 6 mei, heeft premier Rutte ons voorzien van het ‘spoorboekje’ van opengaan. We hebben perspectief gekregen. Heel belangrijk voor Nederland en de ‘BV Nederland’ is dat iedereen zich aan de regels en adviezen houdt. Daar willen wij ons graag aan committeren. Wij vertrouwen er op dat onze klanten, leveranciers en flexkrachten dat ook zullen. We kunnen het ‘alleen samen’. 

Onze dienstverlening gaat onverminderd door en we helpen u graag bij ùw dienstverlening. Nu en straks.

Met vriendelijke groet,

Team MultiFlexx

Back to the overview


Carlo Hoogsteder

Carlo Hoogsteder

Carlo Hoogsteder knows everything about this subject. Knowing more? Contact us.

Read further?