Actions speak louder than words
1 januari 2019, 00:00
Carlo Hoogsteder

Geachte relatie van MultiFlexx,

Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om u voor 2019 het beste toe te wensen. Gezondheid, zakelijk succes, maar ook plezier zijn de noodzakelijke ingrediënten voor een mooi nieuw jaar. Er is hard gewerkt, veel veranderd en de tijd is voorbij gevlogen. 2018 is voor velen een heel mooi jaar geweest. Ook voor MultiFlexx was 2018 een succesvol jaar.

Evenementen

Wij kijken onder andere terug op 2 succesvolle evenementen. In april was MultiFlexx prominent aanwezig op het Industrial Value Chain Forum in Zwolle en in September namen wij deel aan het FIS congres voor alle Nederlandse Universiteiten en Hogescholen.

Nieuwe klanten en nieuwe structuur

Onze nieuwe organisatiestructuur werpt zichtbaar vruchten af. In onze sectoren Onderwijs, Zorg, Techniek en Zakelijke Dienstverlening zijn wij door de aangebrachte focus fors gegroeid. Zo mochten wij weer mooie, nieuwe klanten verwelkomen. Ook voor De Rottertram, Stichting Natuurstad Rotterdam, Capri Hartrevalidatie, Festival Vacature, Tenszorg, Forel Consultancy en Hollandia zijn wij hard aan de slag gegaan. We hebben ons team met enthousiaste medewerkers uitgebreid om ook in 2019 iedereen optimaal van dienst te kunnen zijn.

Internationalisering

De vooruitzichten voor 2019 zijn goed. Nieuwe projecten dienen zich aan en we kijken nu weer aan tegen schaarste op de arbeidsmarkt. De oprichting van MultiFlexx International blijkt een goed besluit geweest. De dienstverlening met betrekking tot de inzet van buitenlandse arbeidskrachten in Nederland en (inter)nationale arbeidskrachten in het buitenland sluit perfect aan bij de steeds verdergaande behoefte aan internationalisering bij onze klanten. De activiteiten strekken zich inmiddels uit over alle continenten en als erkend referent voor kennismigranten helpen wij onze klanten met hoog opgeleide arbeidskrachten uit Azië, het Midden Oosten en Latijns Amerika.    

Lancering MultiFlexx ZZP-register en ZZP certificaat

De politiek blijft onduidelijk in haar besluitvorming met alle risico’s van dien. Wetgeving is opnieuw uitgesteld of blijft vaag. Toch blijven wij in deze grillige omgeving duidelijkheid voor u scheppen, zoals u dat van ons gewend bent. Wij hebben als enige partij in Nederland het MultiFlexx ZZP-register gelanceerd. Al uw zelfstandigen krijgen van ons, na gebleken geschiktheid, een ZZP certificaat en worden in het register opgenomen. Hiermee sluit u alle risico’s van schijnzelfstandigheid uit. Verder is het zeker dat minister Koolmees de wetgeving aangaande flexibele arbeid ingrijpend gaat aanpassen. MultiFlexx blijft u uiteraard bijstaan met het beste advies en het ontzorgen in deze dossiers. 

25 Jarig jubileum

In 2019 bestaan wij 25 jaar en dit jubileum gaan we samen met u vieren. Reserveert u hiervoor de datum van 6 april maar vast in uw agenda. Onze unieke samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest gaat een prominente rol spelen in de festiviteiten. 

Nieuw logo

Met trots introduceren wij het nieuwe logo van de MultiFlexx Groep. Alle ontwikkelingen en nieuwe vormen van (inter)nationale dienstverlening vragen om een professionelere uitstraling. De duidelijk herkenbare letters M en F uit onze naam zijn weergegeven in een stabiele figuur met de betrouwbare kleur blauw. Daarnaast staat het logo voor een route langs de diverse oplossingen voor uw verschillende vraagstukken. MultiFlexx neemt u bij de hand en leidt u door een labyrint van wetten, regels en mogelijkheden naar de beste oplossing. De verschillende sectoren hebben nu ook allemaal hun eigen herkenbare kleur gekregen.  

Investeringen in systemen

Uiteraard blijven wij onze dienstverlening permanent verder verbeteren. In januari zal het welbekende e-flexer voor de registratie en accordering van gewerkte uren worden vervangen door Kentro Konnekt. Door haar intuïtieve opzet is deze applicatie veel gebruiksvriendelijker voor iedereen en kan hij nu ook via de ‘app’ én in de Engelse taal worden gebruikt. Daarnaast is onze ‘FlexAudit 2.0’ actief geworden. Hiermee kunnen wij nog beter en sneller de controles op alle dossiers van flexkrachten uitvoeren en beheren.

Met Rechtmatige Inzet, Financiering van en Kostenbesparing op de inzet van flexibele arbeid dragen wij ook in 2019 weer graag bij aan het gezonde resultaat van uw organisatie.

Voor extra informatie of het raadplegen van het ZZP-register kunt u onze website www.multiflexx.nl bekijken of telefonisch contact met ons opnemen via 088-2458730.  

Namens het hele team teken ik met welgemeende groet en kijk ik uit naar een komende ontmoeting in een prachtig nieuw jaar,

Drs. Ing. Marc Sitskoorn

Directeur

MultiFlexx Groep


Back to the overview

  • Education
  • International
  • Technology
  • Business services
  • Care

Marc Sitskoorn

Marc Sitskoorn

Marc Sitskoorn knows everything about this subject. Knowing more? Contact us.

Read further?