Meer daden, minder woorden
31 december 2017, 15:00
Marc Sitskoorn, MultiFlexx

We kunnen stellen dat de economische crisis achter de rug is. De wind waait uit de goede hoek. Werkeloosheid neemt af, bedrijven groeien, projecten worden opgestart en bestedingen gaan weer omhoog. Toch staan nog niet alle lichten op groen. Alertheid blijft geboden en ook bij mooi weer moet men scherp aan de wind zeilen.

In 2017 is MultiFlexx verder gegroeid en we sluiten derhalve een succesvol jaar af. Bestaande relaties groeiden verder en ook konden wij het afgelopen jaar weer nieuwe klanten verwelkomen. Kemtec, Huisman Equipment, Havenkracht, Copius (IRL, GBR) en Mercor (BEL) sloten zich bij ons aan. Tevens werd aan MultiFlexx de internationale ‘Gold Batch’ voor CSR beleid uitgereikt door Ecovadis. 

Ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam is volledig gerenoveerd en in onze organisatiestructuur hebben wij de meer focus op de verschillende sectoren Zorg, Onderwijs, Techniek en Zakelijke Dienstverlening aangebracht. Door deze ontwikkelingen en verdere groei hebben wij ook weer nieuwe collega’s in ons team bij MultiFlexx mogen verwelkomen.

Mede door het succes van onze helpdesk voor Juridisch Advies is ‘MultiFlexx International’ opgericht. Naast ondersteuning bij de inzet van buitenlandse arbeidskrachten in Nederland bieden wij onze klanten nu ook support bij de inzet van (inter)nationale arbeidskrachten in het buitenland. Deze dienstverlening sluit goed aan bij de steeds verdergaande behoefte aan internationalisering op de arbeidsmarkt en toenemende schaarste in de verschillende segmenten. Met al deze ontwikkelingen zijn wij zeer blij en menen wij onze dienstverlening naar u nog beter in te kunnen vullen.

Ook kwam er een nieuw kabinet. Wat voor impact dat precies gaat hebben op bestaande wetgeving is nog lastig te zeggen, maar 1 ding is zeker. Wetgeving met betrekking tot flexibele arbeid zal wederom gaan veranderen. Onze voorspelling dat zowel de Wet Werk en Zekerheid als de Wet DBA weer zullen worden aangepast lijkt zeer waarschijnlijk. MultiFlexx blijft u uiteraard bijstaan met het beste advies en het ontzorgen in deze dossiers.

Voor 2018 zijn de vooruitzichten goed. Verdere uitbouw van onze dienstverlening in combinatie met weer nieuwe en betere digitale toepassingen zal ook het komende jaar weer meerwaarde aan uw organisatie toevoegen.

Met Rechtmatige Inzet, Financiering van en Kostenbesparing op de inzet van flexibele arbeid dragen wij ook in 2018 weer graag bij aan het resultaat van uw organisatie.

Voor extra informatie kunt u onze nieuwe website www.multiflexx.nl bekijken of telefonisch contact met ons opnemen via 088-2458710.   

Namens het hele team teken ik met welgemeende groet en kijk ik uit naar een komende ontmoeting in het nieuwe jaar,


Drs. Ing. Marc Sitskoorn. 

Directeur

MultiFlexx Groep

Terug naar overzicht

  • 2018

Marc Sitskoorn

Marc Sitskoorn

Marc Sitskoorn weet alles over dit onderwerp. Meer weten? Neem contact op.

Verder lezen?