Meer daden, minder woorden
21 december 2017, 00:00
Carlo Hoogsteder, MultiFlexx

Per 1 augustus 2017 is het beleid met betrekking tot Corporate Social Responsibility van MultiFlexx beloond met een golden badge door Ecovadis. Ecovadis is wereldwijd actief in het formuleren en beoordelen van CSR-beleid voor haar partners. Ecovadis is onder meer partner van Coca-Cola, Heineken, L’Oreal en Air France-KLM.

Marc Sitskoorn, directeur van MultiFlexx: “Wij zijn enorm trots dat wij zo’n mooie score hebben behaald. Corporate Social Responsibilty is voor MultiFlexx erg belangrijk, onze medewerkers worden goed getraind en zijn integer in hun handelen. Onze klanten weten daardoor dat zij op ons kunnen vertrouwen. Eveneens hechten wij waarde aan een groene bedrijfsvoering; wij hebben een optimale digitalisering doorgevoerd, door onze centrale locatie en inhouse werkplekken bij een aantal van onze partners besparen we enorm op CO2-uitstoot. Samen met onze partner RET faciliteren wij al onze medewerkers in een duurzame oplossing voor woon-werkverkeer.

Deze certificering zorgt voor een bevestiging dat MultiFlexx een betrouwbare partner is. MultiFlexx heeft zich de laatste jaren enorm ingezet om iedereen binnen de organisatie te trainen op het gebeid van integriteit, fair business practices en te zorgen voor plezierige arbeidsomstandigheden. Verder steunt MultiFlexx diverse goede doelen en maatschappelijke projecten. MultiFlexx werkt energiezuinig, recycled haar afval en werkt samen met duurzame partners. MultiFlexx is eveneens al geruime tijd VCU-gecertificeerd en heeft het SNA-keurmerk.

Terug naar overzicht

  • CSR

Carlo Hoogsteder

Carlo Hoogsteder

Carlo Hoogsteder weet alles over dit onderwerp. Meer weten? Neem contact op.

Verder lezen?